Äntligen blivit av med muskelspänningar

Idag så unnade jag mig en klassisk svensk massage. Jag hade muskelspänningar i ryggen och det hjälpte, så jag kände inte av någon smärta efter behandlingen. Företaget jag gick till heter Ofelia för fötter och hela dig och jag ska nog dit flera gånger. Jag skulle vilja bli av med spänningar jag har och att de inte ens dyker upp. En massage kan användas i förebyggande syfte och det är precis det jag behöver. 

Jag kände redan efter denna behandling att värken gick bort helt, men det kommer förmodligen att komma tillbaka. Jag funderar på att gå dit en gång i månaden och sedan efter ett tag kanske det går helt bort och jag behöver inte ta del av behandlingen mer på ett tag.

Spänningarna i musklerna jag hade i ryggen har påverkat min vardag en hel del. När jag ville lyfta något exempelvis så gjorde detta väldigt ont och ibland bara när jag reste mig upp så gjorde det jätteont. Jag är verkligen så himla glad över att jag efter dagens behandling äntligen har blivit av med denna smärta. 

Jag kan för alla som känner att de bara vill slappna av eller som i mitt fall vill bli av med värk rekommendera att ta sig till Ofelia för fötter och hela dig, de gjorde verkligen ett professionellt och noggrant arbete som jag är jättenöjd med.