Dags att fokusera på stresshantering

Har känt mig väldigt stressad det senaste och haft lite svårt för att somna. Har visserligen haft mycket att göra på jobbet, men tror inte att det bara är det, utan det är nog framförallt att jag tycker det är så svårt att hinna med att fixa här hemma. Det känns aldrig som att jag får något vettigt gjort. Därför har jag nu tänkt att jag ska se till att gå på samtal för att få hjälp med stresshantering. Inte för att det är så värst allvarligt nu, men det är alltid bättre att få hjälp i tid för att även kunna verka i förebyggande syfte. För som det är nu så tror jag att om jag inte gör något åt det så kommer det att gå åt skogen i längden. Så jag har valt att gå och ta hjälp med det hela i god tid.

Därför har jag nu bokat tid för samtal hos Metanoova. Det är ett företag som har både psykologer och terapeuter och jag känner att jag behöver prata med någon. Har en kompis som har gått på livscoaching hos dem och som är väldigt nöjd. Han hade svårt att välja utbildningar och jobb och kunde aldrig bestämma sig för vad han ville göra. Men efter några samtal hos Metanoova så verkar det ha blivit mycket bättre. Så tänker att de kommer att kunna hjälpa mig med stresshantering också. Eller så kanske jag får i uppdrag att börja med meditation, vi får väl se hur det blir.