En sista chans

Jag funderar starkt på att inleda en parterapi för att jag och min partner inte har haft en så jättebra relation nu på sistone. Det har gått upp och ned och jag känner att vi inte kommer vidare. Det finns dagar då pratar vi inte med varandra särskilt mycket. Jag vill heller inte inse att vi har levts isär, det känns inte så roligt att nu efter alla dessa år bara ge upp. Vi vet inte heller varför det har blivit såhär. Båda vi har vårt liv vi lever och det känns ibland såsom att vi inte delar det med varandra längre såsom vi har gjort tidigare.

Jag skulle önska att det var annorlunda och att allt skulle vara som förut. Jag vill inte att vår relation ska ta slut och jag vill kämpa för att det ska bli bättre igen. Därför har jag tänkt att vi tillsammans genomför en terapi hos Samtalsrum Erica Edfast. Detta är en verksamhet som vänder sig till personer som har problem i sin relation och terapierna genomförs i en lugn och trygg miljö. 

Jag ser detta som en chans, en chans till att jag och min partner hittar tillbaka till varandra. Jag ser fram emot första terapin som redan börjar nästa tisdag. Jag hoppas på det bästa och hoppas till att denna terapi kan föra oss tillbaka till varandra.