Har funderat lite på det här med fransförlängningar

Är det bara jag som tycker att det är fruktansvärt tråkigt att ta bort sminket om kvällarna? Seriöst, det måste vara bland det tråkigaste som finns. Jag vet inte hur många gånger jag har struntat i det och gått och lagt mig med mascara kvar på ögonfransarna, fler gånger än jag vill erkänna. Jag skulle kunna vara utan att sminka mig egentligen, men känner mig betydligt säkrare i mig själv när jag är sminkad. I alla fall ögonfransarna, för annars är de nästan osynliga för att de är så ljusa. Nackdelen med att vara blond.

Jag har dock börjat fundera lite på fransförlängningar, på att det kanske vore en bra idé. Det enda dåliga jag skulle kunna komma på med det är att jag är rädd att råka dra tag i dem och bli av med alla mina riktiga ögonfransar också. En irrationell rädsla, jag vet. Risken för att det ska hända med fransförlängningar är minimal.

Igår var jag inne och kollade lite på Lilla Fransrummet Trollhättans hemsida. Det är en salong som utför fransförlängningar, och utifrån de bilder som de hade så verkar de vara väldigt bra. Har dessutom en kollega som tydligen brukar gå och förnya förlängningen av sina ögonfransar på Lilla Fransrummet Trollhättan, och hon tycker att de är väldigt duktiga. Därför tänker jag att jag skulle kunna ta och testa på det här med att fixa ögonfransförlängningar. Jag menar då kommer jag både att slippa sminka mig och att ta bort det om kvällarna. Och skulle det vara jobbigt att hålla efter dem så kan jag ju alltid strunta i att förnya dem bara, de håller ju bara i omkring sex veckor.