Jag har bokat tid för massage!

De senaste dagarna har jag varit otroligt stel i axlarna. Kanske beror det på att jag har börjat träna ryggen och axlarna ordentligt, men känner i alla fall att det vore skönt med lite massage. Någonting för att stelheten ska släppa lite. Har därför bokat tid för massage hos Kajsa Andersson. Hon har varit verksam inom den branschen länge och jag har hört mycket gott om henne från vänner så känns som att hon kommer att kunna erbjuda bra massage. Jag behöver ju inte heller en väldigt djupverkande massage utan vill hellre ha en som bara går lite djupare in i kroppen för att jag ska få en chans att slappna av och se till att stelheten försvinner. Visst hade den kanske försvunnit ändå och det behövs inte massage utan det räcker väl egentligen med att vänta några dagar men jag känner ändå att det vore ganska skönt med en avslappnande behandling. Och eftersom jag har hört så mycket gott om Kajsa Andersson så skulle jag nog säga att jag vågar rekommendera henne trots att jag inte har varit där själv än, för har hört så mycket bra om henne och tänker att alla kan ju knappast ha fel.