Kosmetisk tatuering

Jag var för ett tag sedan på Vaidas Skönhetssalong Lash Academy för att ta del av en kosmetisk tatuering på mina ögon. Det har suttit jättebra och jag har inte behövt göra om det. Det är så himla skönt att slippa behöva sminka dit en eyeliner eller att applicera mascara. De erbjuder även för läppar och ögonbryn vilket jag även starkt funderar på att göra. 

Att kunna ha fina ögonbryn när man vaknar skulle vara en dröm. Jag har inte så jättefina ögonbryn heller, de är inte direkt tjocka eller har en fin form så jag får verkligen spendera en lång tid på att få till dem bra. Jag kan också stå i flera timmar och inte vara nöjd med resultatet. Jag tror mycket beror på att jag är en perfektionist. 

Hur som helst så är jag verkligen supernöjd med besöket hos salongen och de arbetade med mycket lugn och noggrannhet när de applicerade den kosmetiska tatueringen. Jag kände mig väl omhändertagen och i trygga händer. För er som vill slippa gå upp tidigt på morgonen för att få till en bra sminkning rekommenderar jag verkligen att man går till salongen för att ta del av den kosmetiska tatueringen. 

Det underlättar verkligen ens vardag, jag har nu kunnat sova mycket längre och mår då mycket bättre. Man behöver heller inte bekymra sig över att sminket försvinner, vilket är väldigt skönt.