Vägledning är mer än bara meningen med livet

Ibland behöver man lite vägledning. Det är inte alltid så lätt att veta vad man vill eller vad man ska göra i livet. Att veta vad man drömmer om och strävar efter är någonting som skiljer sig väldigt mycket från person till person. Vissa vet redan när de är unga vad de vill bli när de är vuxna och vad de har för drömyrke. Och för andra, så som jag själv, så är det istället i stort sett omöjligt att komma fram till vad jag vill bli. När jag väl tror att jag har kommit fram till något så går det några veckor och sen har jag ändrat mig igen.

Ozelot Healing Massage är en verksamhet som jag har valt att gå till några gånger. Det drivs av en mycket trevlig kvinna, Magdalena Nyström, som hjälper folk med vägledning och gör det lättare för dem att tyda sina livsmål. Jag har varit där på vägledningssamtal några gånger nu och även om jag inte vet vad jag vill bli så känns det ändå som att det blir tryggare för jag känner inte längre att jag behöver oroa mig över det. Det känns som att det blir bättre.

Bara efter att jag började gå hos Ozelot Healing Massage så har jag kunnat sova bättre, med mindre oro vilket även har minskat de mörka ringarna under mina ögon. Så det här med vägledning handlar om så mycket mer än att bara hitta sitt drömyrke och meningen med livet.