Byggfirman som hjälpte mig att bygga salongen

God eftermiddag, god eftermiddag! Hoppas ni har ätit en god lunch och haft en bra lunchrast så att ni fått massa energi för resten av dagen. Med all den energi jag har samlat på mig tänkte jag passa på att berätta för er om företaget Årsta Bygg & Alltjänst, vilket är en byggfirma i Alunda.

För ett par veckor sedan släppte jag den stora nyheten om att jag har startat mitt eget skönhetsföretag, jag jobbar och tar emot kunder hemifrån när det kommer till allt från naglar till hår. Hur som helst ska jag inte bli för långdragen angående vad jag jobbar med, utan det får ni läsa om i inlägget där jag berättade om det. Istället kommer jag prata om företaget som hjälpte mig att fixa min alldeles egna salong här hemma, de hjälpte mig att bygga om två rum till ett. Det var ett stort och omfattande projekt som tog lång tid, det tog lite extra tid eftersom jag ville att allt skulle bli helt perfekt. Även om jag var väldigt petig med allt jobb som genomfördes lyssnade alltid denna byggfirma i Alunda på mig för att min salong skulle bli så bra som möjligt. Jag är otroligt nöjd över att jag valde att anlita just det här företaget, utan deras hjälp hade det aldrig blivit så bra som det blev. Jag har fått en specialbyggd salong utifrån de behov och önskemål jag hade och jag hade inte kunnat bli mer nöjd, eftersom jag har blivit så nöjd vill jag även passa på att rekommendera denna byggfirma i Alunda till alla er som också behöver hjälp med något inom bygg.