En och samma salong för mig i Göteborg

Jag arbetar en hel del och i mitt arbete så tycker jag om att klä upp mig och se bra ut för jag tycker att det förmedlar respekt och det är något som behövs inom min bransch. Därför går jag som oftast i höga klackar och solglasögon. Jag går min egen väg och det har jag alltid gjort, för mig fungerar det bra. För att jag ska hålla uppe med mitt utseende och mitt långa hår så brukar jag besöka en salong i Göteborg som heter Salong Marie AB. De erbjuder en rad olika skönhetsbehandlingar, framförallt när det kommer till hårvård. Jag brukar alltid klippa mig och färga mitt hår hos Salong Marie. De känner mig väl och vet precis hur jag vill ha mitt hår klippt och vilken färgning som jag vill ha på mitt hår. Jag går alltid till en och samma frisör hos Salong Marie. De är alla väldigt duktiga där men det blir ofta så när det kommer till frisörer, man väljer en och sen har man en tyst överenskommelse om att man alltid kommer att gå till honom eller henne. I mitt fall är det en hon och hon är en superduktig frisör. Jag har faktiskt bokat en hårklippning i veckan där de samtidigt ska utföra en hårfärgning på deras salong i Göteborg. På deras salong så har de bra material och hjälpmedel, de samarbetar med högkvalitativa varumärken och produkter vilket garanterar goda och hållbara resultat. det är skillnad mellan olika typer av produkter märker man, sedan jag började gå hos Salong Marie i Göteborg så har jag alltid blivit nöjd med det resultat och den behandling so jag har fått.