Massage för att börja koppla av redan innan semestern

Hejsan på er i solskenet

Nu är det väldigt lugnt på jobbet för många har gått på semester men det är ganska skönt att vara på kontoret då och så får man chans att komma ner lite i varv innan man själv ska gå på ledighet. Jag ska denna veckan komma ner i varv ännu mer med hjälp av massage som jag bokat en eftermiddag hos en kvinna i Sollentuna. Jag kände att det var så längesen jag unnade mig massage eller något liknande så nu var det dags. Det är som att när man väl börjar varva ner så hör man ännu mer vad man faktiskt behöver.

Jag tror oftast att jag är bra på att ta hand om mig men sen så kan man bli påmind om att man definitivt kan göra det bättre. Jag jobbar denna och nästa vecka också och min plan är att börja samla på så mycket må bra-energier och semesterkänsla redan innan ledigheten börjar. För ofta kan i alla fall jag tycka att det tar någon vecka eller ett par innan man kommit ner i varv och verkligen kan njuta. Nu är planen att jag ska vara i det läget i mig själv redan innan semestern börjar så att jag kan njuta till max av alla lediga veckor.

Sen hoppas jag ta med mig den känslan och lärdomen in i hösten så att man inte bara skjuter på allt det där till sen, sen till helgen eller till semestern. Man kan ju inte bara leva för helgerna då är det en väldans massa dagar om året som slösas bort. Jag trivs väldigt bra på jobbet så inte för den sakens skull, men hade jag inte behövt jobba så hade jag ju gärna valt att göra något annat. Ha en underbar dag och ta hand om er!