Medicinsk fotvård för mormor i Helsingborg

Hej på er alla fina följare

I eftermiddag ska jag följa med min mormor på fotvård, hon får medicinsk fotvård i Helsingborg en gång varannan vecka. Eftersom hon går med rullator och är lite ostadig så brukar jag följa med henne. Då känner hon sig tryggare och jag också för den delen. Dessutom får ju vi bra kvalitetstid med under tiden då vi kan prata.

Min mormor är en av mina absoluta favoritpersoner men det är tufft att se henne bli gammal och skruttig. Samtidigt är det ju något fint och en ynnest i och med att alla faktiskt inte får den möjligheten att ha kvar sina mor eller farföräldrar till de blir gamla. Medicinsk fotvård är ju något som hjälper henne väldigt mycket för sen hon fick möjlighet att gå på det så märker man ändå att hon mår lite bättre och känner sig piggare. Det är ju inte så konstigt egentligen för att gå och ha besvär med sina fötter och ha svårt att sköta sina fötter själv och sen få hjälp med det så gör det stor skillnad. Dessutom är de som jobbar på fotvården väldigt gulliga och omhändertagande så det blir också något positivt för den sakens skull.

Mormor har inte så många att umgås med och då är sådana sociala tillfällen något som ger henne gott med energi. I samband med att hon varit på sin fotvård brukar vi också gå förbi hennes favoritcafé i Helsingborg och köpa med oss fika hem som vi gottar oss med innan jag åker hem. Man får ta tillvara på de små och värdefulla stunderna, för man kommer helt säkert aldrig ångra att man avsatte tid för de man älskar och bryr sig om. Nu önskar jag er en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!