Tomas Häggberg PT på Östermalm

Äntligen kom jag igång med träningen efter att länge tänkt att jag borde börja med det. Ni vet säkert hur det kan vara när man funderar på att genomföra någon förändring som sedan aldrig tycks bli av. Det är väl så att förändringar kan vara jobbiga att ta tag i, så var det i alla fall för mig, men nu när jag har kommit igång med en ny livsstil så mår jag så otroligt bra av detta. Jag har vänt mig till en PT På Östermalm som heter Tomas Häggberg. Jag kan varmt rekommendera er alla att vända er till honom och hans företag som heter Tomas Häggberg PT.  

Att börja med träningen har också inneburit att jag har varit tvingad till att ta tag i det här med kosten, men det gick faktiskt mycket lättare än vad jag trodde. För när jag började med den här nya livsstilen så kände jag att jag fick en motivation till att leva sundare i det stora hela taget, och det gäller även att jag har börjat att motionera mer än tidigare, jag cyklar till exempel till jobbet varje dag och det gör gott det också. Om du tycker att det känns lite motigt att på egen hand börja med träningen, då kan du ta med er din partner, dina kollegor eller någon annan till denna PT på Östermalm och träna i grupp. Det har sagts att gruppträning är bra på så vis att man då motiverar varandra och sporrar varandra. Jag tycker om att se mig själv i spegeln nu, så var det inte för några månader sedan. Jag har som mål att få den där kroppen jag alltid drömt om men ingenting får man gratis. Jag hoppas att ni vill investera i er själva genom att vända er till Tomas Häggberg PT på Östermalm!