Bli av med stress

Det finns en bra terapeut på Södermalm, som är duktig på att hjälpa sina klienter att bli av med stress, genom healing, och jag har varit där några gånger, och har blivit mycket hjälpt av detta. Så om detta med healing fungerar för mig borde det göra det för dig också. Vad är då healing?

Healing är en alternativ behandlingsform som inte är beroende av läkemedel. Healing använder samma kroppsenergi som finns i akupunktur och shiatsu, men utan att använda nålar. Oavsett om du är troende eller inte skulle jag rekommendera att du provar det eftersom det verkligen inte skadar att försöka! Ibland måste man ju tro, och jag menar inte på gud, utan mer på att det kan fungera med alternativa behandlingar.

En av de största fördelarna med healing är att det kan bidra till att minska stressen, vilket är något som många av oss kämpar med. När vi är stressade producerar våra kroppar ett hormon som kallas kortisol, och detta kan leda till ett antal hälsoproblem om det lämnas obehandlat. Genom att genomgå regelbundna healing-sessioner kan du kanske sänka dina kortisolnivåer och bli av med oönskade symptom som huvudvärk och ångest.

Healing fungerar också genom att ta itu med eventuella underliggande problem som kan bidra till dina stressnivåer. Om du till exempel är orolig eller deprimerad över en familjemedlem som är sjuk eller går igenom en svår tid i sitt liv kan healingprocessen hjälpa dig att bearbeta dessa känslor. Förutom att minska stressen och förbättra det mentala välbefinnandet kan det därför vara mycket bra att du anlitar en terapeut om du känner att din stress beror på något djupare.

Oavsett om du har att göra med kortvarig eller långvarig stress kan healing vara ett mycket effektivt behandlingsalternativ. Ge detta en chans för du har verkligen ingenting att förlora!